Decisión del Panel Administrativo nº DNL2019-0058 of WIPO Arbitration and Mediation Center, August 18, 2020 (case Martijn Bosman, Recruitment Team, Zwijndrecht v. Joeri van de Beek en/of Evan Hoefsmit / B, M)

Resolution DateAugust 18, 2020
Issuing OrganizationWIPO Arbitration and Mediation Center
DecisionTransfer
DominioPaíses Bajos (.nl)

WIPO Arbitration and Mediation Center

UITSPRAAK GESCHILLENBESLECHTER

Martijn Bosman, Recruitment Team, Zwijndrecht v. Joeri van de Beek en/of Evan Hoefsmit / B, M

Zaaknr. DNL2019-0058

1. Partijen

Eiser is Martijn Bosman, Recruitment Team, Zwijndrecht, Nederland, intern vertegenwoordigd.

Verweerder is Joeri van de Beek en/of Evan Hoefsmit / B, M, Nederland.

2. De Domeinnaam

De onderhavige domeinnaam [anewjobwiththeboss.nl] (de “Domeinnaam”) is geregistreerd bij SIDN via TransIP Group.

3. Geschiedenis van de Procedure

De Eis is ingediend bij het WIPO Arbitration and Mediation Center (het “Instituut”) op 17 december 2019. Het Instituut heeft op 18 december 2019 per e-mail een verificatieverzoek aan SIDN gestuurd met betrekking tot de Domeinnaam. In antwoord hierop heeft SIDN op 19 december 2019 per e-mail de domeinnaamhouder en zijn contactgegevens vrijgegeven die verschillen van de in de aanvankelijk ingediende eis genoemde verweerder. Op 19 december 2019 heeft het Instituut deze informatie per e-mail aan Eiser overgelegd met het verzoek de Eis aan te passen. In antwoord op deze melding van het Instituut, heeft Eiser op 22 december 2019 een aangepaste Eis ingediend. Het Instituut heeft vastgesteld dat de aangepaste Eis voldoet aan de formele vereisten van de Geschillenregeling voor .nl-domeinnamen (de “Regeling”).

Overeenkomstig de artikelen 5.1 en 16.4 van de Regeling heeft het Instituut Verweerder formeel op de hoogte gesteld van de Eis en is de procedure op 2 januari 2020 aangevangen. In overeenstemming met artikel 7.1 van de Regeling was de laatste datum voor het indienen van het Verweerschrift 22 januari 2020. Op 20 januari werd de procedure reeds geschorst op verzoek van Eiser. Na herhaaldelijke verlenging op verzoek van Eiser werd de procedure op 30 juni 2020 hervat. Verweerder heeft geen Verweerschrift ingediend. Dienovereenkomstig deelde het Instituut op 4 juli 2020 mee dat Verweerder in gebreke was gebleven.

Het Instituut heeft Willem J. H. Leppink op 4 augustus 2020 benoemd als Geschillenbeslechter in deze zaak. De Geschillenbeslechter stelt vast dat de Geschillenbeslechter correct is benoemd. De Geschillenbeslechter heeft de Verklaring van Onpartijdigheid en Onafhankelijkheid aan het Instituut overgelegd, zoals vereist overeenkomstig artikel 9.2 van de Regeling.

4. Feitelijke Achtergrond

Het volgende is onweersproken.

Sinds 5 februari 2018 produceert Eiser onder de naam “a new job with the boss” video’s en...

To continue reading

Request your trial

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT