Decisión del Panel Administrativo nº DNL2019-0033 of WIPO Arbitration and Mediation Center, November 13, 2019 (case Maximum Group B.V. v. Rendel van den Heuvel / R van den Heuvel / Privacy Protected by Hostnet / Rendel van den Heuvel, Rebin Beheer)

Resolution DateNovember 13, 2019
Issuing OrganizationWIPO Arbitration and Mediation Center
DecisionComplaint denied
DominioPaíses Bajos (.nl)

WIPO Arbitration and Mediation Center

UITSPRAAK GESCHILLENBESLECHTER

Maximum Group B.V. v. Rendel van den Heuvel / R van den Heuvel / Privacy Protected by Hostnet / Rendel van den Heuvel, Rebin Beheer

Zaaknr. DNL2019-0033

1. Partijen

De Eiser is Maximum Group B.V., Nederland, vertegenwoordigd door Vasteland Advocaten, Nederland.

De Verweerder is Rendel van den Heuvel / R van den Heuvel / Privacy Protected by Hostnet / Rendel van den Heuvel, Rebin Beheer, Nederland, vertegenwoordigd door ABC Advies, Nederland.

2. De Domeinnamen

De onderhavige domeinnamen [maximum-cleaningenservices.nl], [maximum-eventsecurity.nl], [maximum-groep.nl], [maximumgroep.nl], [maximumgroup.nl], [maximum-medical.nl], [maximummedical.nl] en [maximum-security.nl] zijn geregistreerd bij SIDN via DataCT B.V.

De onderhavige domeinnaam [maximumeventsecurity.nl] is geregistreerd bij SIDN via Hostnet B.V.

De onderhavige domeinnaam [maximum-group.nl] is geregistreerd bij SIDN via TransIP Group.

De onderhavige domeinnamen [maximumdogsecurity.nl] en [maximumfire.nl] zijn geregistreerd bij SIDN via MEDISO Internet Services.

Deze domeinnamen zullen hierna gezamenlijk als de “Domeinnamen” worden aangeduid.

Aanvankelijk maakte ook de domeinnaam [maximumsecurity.nl] onderdeel uit van de Eis. Per e-mail van 26 augustus 2019 bevestigde Eiser dat deze domeinnaam geen onderdeel meer uitmaakt van de huidige procedure.

3. Geschiedenis van de Procedure

De Eis is ingediend bij het WIPO Arbitration and Mediation Center (het “Instituut”) op 8 augustus 2019. Het Instituut heeft op dezelfde dag per e-mail een verificatieverzoek aan SIDN gestuurd met betrekking tot de onderhavige Domeinnamen. In antwoord hierop heeft SIDN op 9 augustus 2019 per e-mail de domeinnaamhouder en zijn contactgegevens vrijgegeven die verschillen van de in de aanvankelijk ingediende eis genoemde verweerder. Op 12 augustus 2019 heeft het Instituut deze informatie per e-mail aan Eiser overgelegd met het verzoek de Eis aan te passen. In antwoord op deze melding van het Instituut, heeft Eiser op 20 augustus 2019 een aanpassing van de Eis ingediend. Het Instituut heeft vastgesteld dat de Eis en de aanpassing van de Eis voldoen aan de formele vereisten van de Geschillenregeling voor .nl-domeinnamen (de “Regeling”).

Overeenkomstig de artikelen 5.1 en 16.4 van de Regeling heeft het Instituut de Verweerder formeel op de hoogte gesteld van de Eis en is de procedure op 28 augustus 2019 aangevangen. In overeenstemming met artikel 7.1 van de Regeling was de laatste datum voor het indienen van het Verweerschrift 17 september 2019. In de periode van 12 en 28 augustus 2019 ontving het Instituut meerdere e-mails van Verweerder. Het Verweerschrift is bij het Instituut ingediend op 16 september 2019.

Op 19 september 2019 heeft SIDN het mediation proces...

To continue reading

Request your trial

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT