Decisión del Panel Administrativo nº DEU2019-0012 of WIPO Arbitration and Mediation Center, November 22, 2019 (case AB Electrolux v. Maxim Filippov)

Resolution DateNovember 22, 2019
Issuing OrganizationWIPO Arbitration and Mediation Center
DecisionTransfer
DominioCountry domains

WIPO Arbitration and Mediation Center

AFGØRELSE FRA DET ADMINISTRATIVE NÆVN

AB Electrolux v. Maxim Filippov

Sag nr. DEU2019-0012

1. Sagens parter

Klageren er AB Electrolux hjemmehørende i Sverige, repræsenteret af SILKA Law AB, Sverige.

Indklagede er Maxim Filippov, Norge.

2. Domænenavnet administrator og registratorer

Administratoren for det/de omtvistede domænenavn [zanussicookware.eu] er European Registry for Internet Domains (“EURid” eller “administrator”). Registrator for det omtvistede domænenavn er TLD Registrar Solutions Ltd.

3. Processuel historie

Klagen blev indleveret til WIPO Arbitration and Mediation Center (“Centret”) den 26. august 2019. Den 26. august 2019, sendte Centret en e-mail til administratoren med en anmodning om at verificere oplysningerne om det/de omtvistede domænenavne. Den 29. august 2019, sendte administrator en e-mail med sit svar på anmodningen i hvilken navnet på registranten af og kontaktoplysningerne for de omtvistede domænenavn blev oplyst, idet at det adskilte sig fra den indklagede og de kontaktoplysninger, der er angivet i klagen. Centret sendte en e-mail til klageren den 30. august 2019 med de oplysninger om registranten og de kontaktoplysninger, som administratoren havde oplyst, og opfordrede klageren til at indsende en tilrettet klage. Klageren indsendte en rettelse til klagen tilrettet klage den 2. september 2019.

Centret bekræftede, at klagen sammen med rettelsen til klagen tilrettede klage opfyldte de formelle krav indeholdt i Regler for løsning af tvister om .eu domænenavne (“ADR-Reglerne”) og World Intellectual Property Organizations Supplerende regler for løsning af tvister om .eu domænenavne (de “Supplerende regler”).

I henhold til ADR-Reglernes pkt. B(2), underrettede Centret indklagede om klagen, og procedure begyndte den 3. september 2019. I henhold til ADR-Reglernes pkt. B(3), var fristen for at indsende et svar den 15. oktober 2019. Indklagede indleverede ikke et svar. Centret underrettede sagens parter om indklagedes manglende svar den 16. oktober 2019.

Centret udpegede Petter Rindforth som de eneste nævnsmedlem i denne sag den 22. oktober 2019. Nævnet finder, at det er behørigt nedsat. Nævnsmedlemmet har indsendt den Accept af udnævnelse og Erklæring om upartiskhed og uafhængighed, som krævedes af Centret for at sikre sig at ADR-Reglernes pkt. B(5) er overholdt.

4. Sagens faktiske omstændigheder

Klageren er et svensk aktieselskab, producent af apparater og...

To continue reading

Request your trial

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT